Ik sta in het Brugsch Handelsblad

Zaterdag en zondag 27 en 28 april ACTIVITEIT NR 54 :Open atelier  Embroidery Belle ‘s Gravenstraat 51, 8000 Brugge.
zaterdag van 10u00 tot 18u00 en zondag van 14u00 tot 18u00

Voor de gelegenheid nodig ik collega borduursters en enkele van mijn cursisten uit om jullie te laten kennis maken met de veelzijdigheid van het borduren.

1) Kristin brengt zelfontworpen haute couture kledij mee dat ze geperleerd heeft.  Ze werkt aan een rokje dat zal afgewerkt worden met een grote geappliceerde bloem bewerkt met parels en pailletten.

2) Paris toont dat borduren ook hip kan zijn voor tieners, ze werkt aan een zelf ontworpen tekening dat ze opwaardeert met borduurwerk.

3) Elsy werkt aan een zelfgemaakte gevilte sjaal die ze borduurt met wol en pailletten.

4) Conny borduurt een tekening na die haar zoon gemaakt heeft van een stuk uit Tapis de Bayeux.  Ze gebruikt hierbij de originele borduurtechniek die ook in het echte stuk gebruikt is.

5) Lieve, is pas na haar 60ste verjaardag beginnen borduren, de naaldschilder werkjes die ze maakt moet je gezien hebben, hoe zij een prentkaart omzet in een geborduurd schilderij met zoveel oog voor detail, gewoonweg fantastisch.

6) Veronique maakt prachtige juwelen in parelwerk, het pareltje dat ze meebrengt is een topstuk.

7) Miriam, textielkunstenares,  komt speciaal uit Nederland om ons te laten kennis maken met haar manier van borduren, dit is kunst voor mij.

Verder kan je natuurlijk ook enkele van mijn eigen werkjes bekijken en kan je kennismaken met de workshops die ik geef.  Misschien wil je ook leren borduren of je eigen borduurkennis uitbreiden.  Ik heb workshops voor alle niveaus en alle leeftijden, er zit vast iets tussen dat je leuk vindt.

Wees welkom, wij hebben er alvast zin in.